Våra partners

Stort tack till våra partners för stöd och engagemang.

Menigo – ”Menigos ambition är att driva den gastronomiska utvecklingen i Sverige framåt. Genom Gastronomiska samtal kan vi bidra med vår kunskap och ta del av andras. Tillsammans utvecklar vi idéer och praktik på ett inspirerande sätt.”

Thomas Palmqvist, Affärsområdeschef färskvaror, Menigo

Nyköpings Kommun – "Gastronomiska Samtal passar väl in i vår strategi att lyfta fram Nyköping och Sörmland som en plats för ett större forum där mat, matkultur och gastronomi diskuteras tillsammans med odlare, uppfödare, förädlare, matlagare och handlare. Nyköpings kommun är stolta över att vara värd för detta evenemang."

Urban Granström, kommunstyrelsens ordförande

Sörmlands Sparbank – "Sörmlands Sparbank har under de 180 år banken funnits alltid samarbetat, finansierat och stöttat lantbruk, matproduktion och är genom sin ”närproducerade” bankverksamhet en naturlig partner till samtal om matens roll, produktion och näringar – alltifrån råvara till gastronomi."

 Joacim Lindgren, VD

. . .

Vill du också stödja hållbar utveckling och förnyelse av matbranschen?

Som partner till Gastronomiska Samtal blir ditt företag en del av ett nätverk av kunniga och engagerade människor som arbetar inom hela matbranschen; från jord till skrivbord. Ni deltar självklart på vårt årliga forum i Nyköping och bidrar till att nya, svenska matprodukter kommer ut på marknaden genom tävlingen Matverk. Det finns även ett utbud av spännande aktiviteter att använda internt för att lyfta engagemanget för de gastronomiska frågorna på hemmaplan.

Matverk har hittills skapat Över 700 nya matprodukter. Vad mer kan man önska? 700 till!Nyfiken på att bli sponsor? (pdf)

Välkommen att kontakta Carin Granlund Olsen, 0708-489 133